Godiva’nın ünlü çikolata şefi Phillipe Daue cemiyetin ünlü isimlerine çikolata eğitimi verdi
Sıcak bir İstanbul gününde 90 yıldır insanlara mutluluk dağıtan dev çınarın gölgesinde Godiva Zorlu mağazasında keyifli bir buluşma gerçekleştirdik...
Zorlu Center gezmekten ve alış veriş yapmaktan keyif aldığım bir AVM...Godiva, Zorlu' nun bahçe katında, insanı mutlu eden buram buram çikolata kokusu ile sizi karşılıyor...
Workshop için her şey hazır... Eldivenlere dikkat ettiniz mi? Mavi renk eldivenler...Hani olur da bir şekilde çikolatanın içine bir parçası dahi düşse hemen fark edilsin diyemiş....
Şefimiz bizler için çikolatalar hazırlıyor.
Çikolataların içindeki hava kabarcıklarını almak için bir kaç defa tezgaha vuruyoruz.
Çikolataların üzerine koyduğumuz kuru yemiş ve kuru meyveler ile tadına tat katıyoruz.
Kuru yemişli ve kuru meyveli çikolatalarımız...Muhteşem...
Ve bu şahane çikolatayı da ben yaptım :)
Benim için vazgeçilmez iki mutluluk kaynağım:Türk kahvesi ve yanında Godiva çikolata
Godiva Zorlu Center mağazından sizler için çektiğim bir kaç kare...
Sıcak bir İstanbul gününde 90 yıldır insanlara mutluluk dağıtan dev çınarın gölgesinde Godiva Zorlu mağazasında keyifli bir buluşma gerçekleştirdik...
Zorlu Center gezmekten ve alış veriş yapmaktan keyif aldığım bir AVM...Godiva, Zorlu' nun bahçe katında, insanı mutlu eden buram buram çikolata kokusu ile sizi karşılıyor...
Belçika kraliyet ailesinin pasta şefi bir babanın oğlu olarak bu geleneği kuşaklardır devam ettiren Şef Daue, Sangri-La, Mandarin Oriental ve Hilton gibi 5 yıldızlı otellerde baş pastacılık şefi olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından bu yana Godiva ailesinde eşsiz lezzetlere imza atıyor.
Godiva’nın unutulmaz lezzeti Sin Cake’in de mucidi olan Godiva mağazasında ve Çin Sorumlusu Şef Daue, Godiva Zorlu mağazasında, Godiva Türkiye Ülke Müdürü Hande Ertan’ın ev sahipliğinde çikolatada 2016 trendlerinin yanı sıra, yaza özel taze ve serinletici çikolata kombinasyonlarını bizlerle birlikte hazırladı...
Godiva’nın Uzakdoğu Şefi Philippe Due, İstanbul’daydı. Dünyaca ünlü Şef Philippe Daue Zorlu Godiva mağazasında çikolata tutkunlarıyla buluştu.
Godiva’nın eşsiz lezzeti Sin Cake’in de mucidi olan Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, İstanbul’da aralarında Biricik Suden, Esin Maraşlıoğlu, Aliye Simavi ve Mine Kalpakçıoğlu gibi ünlülerin de bulunduğu bir gruba özel olarak düzenlediği tadım aktivitesinde çikolatada 2016 trendlerini anlattı, birlikte çikolata yaptık....
2016 yılında çikolatanın daha yoğun kıvamda bitter trende doğru geçiş göstereceğini söyleyen Şef, kinoa gibi tahılların yanı sıra, yemiş ve kuru meyveden oluşan doğal içeriklerde kombinasyonların artacağını söyledi...
Workshop için her şey hazır... Eldivenlere dikkat ettiniz mi? Mavi renk eldivenler...Hani olur da bir şekilde çikolatanın içine bir parçası dahi düşse hemen fark edilsin diyemiş....
Çikolatalar, kuru yemiş ve kuru meyveler...Kurutulmuş Cennet Hurmasını erimiş çikolataya batırarak denemiş miydiniz? Benden söylemesi mükemmel oluyor...
Şefimiz bizler için çikolatalar hazırlıyor.
Çikolataların içindeki hava kabarcıklarını almak için bir kaç defa tezgaha vuruyoruz.
Çikolataların üzerine koyduğumuz kuru yemiş ve kuru meyveler ile tadına tat katıyoruz.
Kuru yemişli ve kuru meyveli çikolatalarımız...Muhteşem...
Ve bu şahane çikolatayı da ben yaptım :)
Benim için vazgeçilmez iki mutluluk kaynağım:Türk kahvesi ve yanında Godiva çikolata
Sevgili Şefimiz Daue ile birlikte bir karemiz...Öylesine işine aşık, içten ve samimi ki...İyi ki sizi tanıdım şefim...
Godiva Zorlu Center mağazından sizler için çektiğim bir kaç kare...
Teşekkürler Godiva
Selma Mollaoğlu
Tag :
belçika,
çikolata,
çikolata eğitimi,
Etkinlikler,
godiva,
mutluluk,
NEW,
şef phillipe daue,
workshop,
zorlu center
0 Komentar untuk "GODİVA İLE ÇİKOLATA EĞİTİMİ"