Bi mutfak iki şef Özlem Mekik & Ayvaz Akbacak ile Çargâh Restaurant Blogger Buluşması
Bi mutfak iki şef'in ünlü şefleri Özlem Mekik ve Ayvaz Akbacak moderatörlüğünde düzenlenen Çargâh Restaurant Lezzet buluşması, İstanbul'un ünlü mekan ve yemek bloggerlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Gece, Gaziantep mutfağının en lezzetli yemeklerinin tadımıyla başladı. Mekanın sahiplerinden olan ünlü şef Mehmet Yılmaz tarafından Gaziantep'in özel çorbası olan Beyran Çorbası'nın detaylı tarifi verildi. Mekanın çiğ köftesi, blog yazarları tarafından çok beğenildi. Adana Kebap, Yuvalama ve Künefe ise tam not alan diğer lezzetler arasındaydı. Buluşma, sıra gecesi tadında doyumsuz bir müzik şöleniyle sonlandı. Çargâh Restaurant Hakkında;
Gaziantep mutfağının İstanbul'daki en önemli isimlerinde ünlü şef Mehmet Yılmaz ve Şükrü Sert'in ortakları olduğu, ismini Türk musikisindeki bir makamdan alan Çargâh Restaurant 3000 metrekarelik dev bir alanda hizmet veriyor. Altın varak kullanımıyla, Anadolu ve Osmanlı mimarisinden tınılar taşıyan Çargâh Restaurant sizi harika atmosferiyle sarmalıyor.
Mekan, Türk mutfağının en önemli mutfaklarından Antep mutfağını temel alıp Anadolu mutfağının lezzetlerini misafirleriyle paylaşıyor. En kaliteli ürünleri, usta ellerden çok özel lezzetlere dönüştürüyor.
Kişi başı 55-60 TL'ye ziyafete doyacağınız Menü örneği şu şekilde;
Başlangıçlar; T. Tulum Peynir Ceviz Abagannuş Antep Turşu Acılı Ezme Çiğ Köfte Mevsim Salata Yuvalama Ara Sıcaklar;
Fındık Lahmacun K. Patlıcan Dolma İçli Köfte
Ana Yemek; (seçmeli) Adana Kebap Tavuk Şiş Kuzu Şiş Ali Nazik Kıyma Firik Pilavı (Garnetürleri ile servis)
Tatlı; (seçmeli) Peynirli sıcak künefe Soğuk sıcak içecekler
Tüm bu lezzetlere ek olarak; Her Pazar, yöresel lezzetlerle bezeli 200 çeşit ürünün yer aldığı açık büfe kahvaltı ve muhteşem brunch Çargâh Restaurant'ta sizleri bekliyor.
Adres: Basın Ekspres Yoluİstwest Meydanı No:17 A1/14Starcity AVM Karşısı Yenibosna / İstanbul
|
0 Komentar untuk "ÇARGAH RESTAURANT BLOGGER BULUŞMASI"