Facebookta, mutfağımdaki tatlar ile 1,5 yıl önce başlayan yemek sayfası yolculuğumuz 2012 Ocak sonunda http://mutfakvetatlar.blogspot.com/ ile yolculuğuna devam etmeye başladı. Blog sayfamızı oluşturduktan sonra BUMERANG üyesi olduk ve 10 ay gibi kısa bir sürede BUMERANG 'ın " EN SOSYAL BLOG " dalında ilk 10 da yer almayı başardık :)
Bu 10 ay zarfında BUMERANG AİLESİ' ne katılmakla BUMAKS teklifleriye para kazandık, İYİ İÇERİK ATELYÖSİNDE eğitim aldık. WORKSHOPLARA katıldık ve tüm bu faaliyetlerde bize eşlik eden BUMERANG ÇALIŞANLARINDAN güleryüz ve anlayış gördük.
Dolayısıyla MUTAKVETATLAR olarak bizim için 2012 BUMERANG YILI oldu.
TEŞEKKÜRLER BUMERANG
BUMERANGIN KATKILARIYLA 2012 YILINI USLA (Uluslararası Servis Lezzet Akademisi ) DA KAPATTIK.
Bumerang 2012 yılının son workshopu için bir yarışma düzenledi ve sonunda 10 blogger arkadaş "Dünyanın ilk 200 şefi arasında yer alan OSMAN BAHADIR" eşliğinde USLA da yemek yapma fırsatı kazandık :) Ben yapımı 10 dakika almayan tat ve görsellik açısından harika bir . zeytinyağlı havuçlu kabak tarifimle katıldım ve kazandım :)
USLA/tam bir lezzet Akademİsi. Yolunuz Mecidiköy'e düşerse USLA' yı ziyaret etmenizi öneririm.
2013 yılının ilk hediyesini BUMERANGTAN aldım :)
Harika bir kitap. TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ BUMERANG
Ve USLA ( UIuslararası Servis Lezzet Akademisi) dan biz bloggerlar için şık kutularda hazırlanmış harika kurabiyeler. Teşekkürler USLA.
Hani bazı insanlar vardır, etrafına ışık saçarlar, bildiği doğruları paylaşmayı severler. Ben ve eşim OSMAN BAHADIR için aynen böyle düşündük. 4 saatlik bir workshop içinde ne sesinde sükunet ne yüzündeki gülümseme ne de anlayış ve yardım severliği hiç eksilmedi OSMAN BEYİN.
OSMAN BAHADIR KİMDİR ?
Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra The Culinary Institute of America’dan mezun olmuştur. New York Tabla Restoran’da chef de partie olarak, Four Seasons Hotel the Bosphorus’ ta Garde Manger şefi olarak çalışmış. Unilever Grubu'nun gıda portföyündeki çeşitli markaları için ürün geliştirme ve kalite yönetiminde görev almış, şu an ise Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nin baş şefliğini yapmaktadır.
Menü kitapçığımız
USLA, daha önceden tüm hazırlıklarını tamamlamış, Önlüklerimiz, menü kitapçığımız ve tariflerde kullanacağımız her malzeme istasyonlarımızda hazır bekliyordu bizleri.
Her bir blogger, kendi istasyonlarımızda şefimiz önderliğinde tariflerimizi yaparken
Şefimiz OSMAN BAHADIR ve BEN
Bumerangın gülen yüzleri; teşekkürler
Şefimiz OSMAN BAHADIR ve katılımcı blogger arkadaşlar
balkabaklı ravioli tarifime bakabilirsiniz
Sağlıklı,hafif renkli biberli rulo levrek tarifini tıklayabilrsiniz.
ÇİKOLATALI VOLKAN KEK,yapımı 10 dakika sürmüyor.çikolatalı volkan kek tarifini görmek için tıklayınız.
Yaptığımız nefis tatları tüm blogger arkadaşlarla birlikte hoş sohbet eşliğinde afiyetle yerken :)
ŞEFİMİZ OSMAN BAHADIR katılan her blogger'a KATILIM SERTİFİKASINI alkışlar eşliğinde verirken. BİZLERDEN DE ŞEFİMİZE KOCAMAN ALKIŞŞŞŞŞ :)
ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ :) TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER
Bu 10 ay zarfında BUMERANG AİLESİ' ne katılmakla BUMAKS teklifleriye para kazandık, İYİ İÇERİK ATELYÖSİNDE eğitim aldık. WORKSHOPLARA katıldık ve tüm bu faaliyetlerde bize eşlik eden BUMERANG ÇALIŞANLARINDAN güleryüz ve anlayış gördük.
Dolayısıyla MUTAKVETATLAR olarak bizim için 2012 BUMERANG YILI oldu.
TEŞEKKÜRLER BUMERANG
BUMERANGIN KATKILARIYLA 2012 YILINI USLA (Uluslararası Servis Lezzet Akademisi ) DA KAPATTIK.
Bumerang 2012 yılının son workshopu için bir yarışma düzenledi ve sonunda 10 blogger arkadaş "Dünyanın ilk 200 şefi arasında yer alan OSMAN BAHADIR" eşliğinde USLA da yemek yapma fırsatı kazandık :) Ben yapımı 10 dakika almayan tat ve görsellik açısından harika bir . zeytinyağlı havuçlu kabak tarifimle katıldım ve kazandım :)
USLA/tam bir lezzet Akademİsi. Yolunuz Mecidiköy'e düşerse USLA' yı ziyaret etmenizi öneririm.
2013 yılının ilk hediyesini BUMERANGTAN aldım :)
Harika bir kitap. TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ BUMERANG
Ve USLA ( UIuslararası Servis Lezzet Akademisi) dan biz bloggerlar için şık kutularda hazırlanmış harika kurabiyeler. Teşekkürler USLA.
Hani bazı insanlar vardır, etrafına ışık saçarlar, bildiği doğruları paylaşmayı severler. Ben ve eşim OSMAN BAHADIR için aynen böyle düşündük. 4 saatlik bir workshop içinde ne sesinde sükunet ne yüzündeki gülümseme ne de anlayış ve yardım severliği hiç eksilmedi OSMAN BEYİN.
OSMAN BAHADIR KİMDİR ?
Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra The Culinary Institute of America’dan mezun olmuştur. New York Tabla Restoran’da chef de partie olarak, Four Seasons Hotel the Bosphorus’ ta Garde Manger şefi olarak çalışmış. Unilever Grubu'nun gıda portföyündeki çeşitli markaları için ürün geliştirme ve kalite yönetiminde görev almış, şu an ise Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi’nin baş şefliğini yapmaktadır.
Menü kitapçığımız
USLA, daha önceden tüm hazırlıklarını tamamlamış, Önlüklerimiz, menü kitapçığımız ve tariflerde kullanacağımız her malzeme istasyonlarımızda hazır bekliyordu bizleri.
Her bir blogger, kendi istasyonlarımızda şefimiz önderliğinde tariflerimizi yaparken
Şefimiz OSMAN BAHADIR ve BEN
Bumerangın gülen yüzleri; teşekkürler
Şefimiz OSMAN BAHADIR ve katılımcı blogger arkadaşlar
balkabaklı ravioli tarifime bakabilirsiniz
Sağlıklı,hafif renkli biberli rulo levrek tarifini tıklayabilrsiniz.
ÇİKOLATALI VOLKAN KEK,yapımı 10 dakika sürmüyor.çikolatalı volkan kek tarifini görmek için tıklayınız.
Yaptığımız nefis tatları tüm blogger arkadaşlarla birlikte hoş sohbet eşliğinde afiyetle yerken :)
ŞEFİMİZ OSMAN BAHADIR katılan her blogger'a KATILIM SERTİFİKASINI alkışlar eşliğinde verirken. BİZLERDEN DE ŞEFİMİZE KOCAMAN ALKIŞŞŞŞŞ :)
ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ :) TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER
0 Komentar untuk "2012 BUMERANG YILI"