KARTOPU ( Raffaello )
Sevgili arkadaşım Yeşim Yeşilselvi bizlerle herkes tarafından sevilen, lezzetli ve pratik bir tarif paylaşmışlar. Teşekkür ederiz; ellerinize sağlık :)
MALZEMELER:
200 gr çiğ krema
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı süt tozu
4 su bardağı Hindistan cevizi ( 1 su bardağı üzeri için ayrılacak)
30 adet kavrulmuş badem
YAPILIŞI:
Kremayı kabarana dek mikser yardımıyla çırpalım ve diğer malzemeleri ekleyip güzelce karıştıralım. 2 saat kadar buzdolabında bekletelim.Soğuduktan sonra ceviz büyüklüğünde paralar koparıp, yuvarlayalım. Ortalarına badem koyup Hindistan cevizine bulayalım. Tercihen truff kağıtların koyup servis yapalım. AFİYE OLSUN.
NOT: Badem yerine kavrulmuş fındık kullanabilirsiniz.
Tag :
badem fındık,
çiğ,
çikolata,
hindistan cevizi,
italya,
kartopu,
krema,
raffaello,
süt tozu,
SÜTLÜ TATLILAR
0 Komentar untuk "KARTOPU ( Raffaello)"