TAVUK, GORGONZOLA VE CEVİZ SALATASI
Tavuk, yeşillikler peynir, ceviz ve sosla birleşince mükemmel bir lezzet ortaya çıkıyor...Tek başına bir öğün dahi olabilir...
· MALZEMELER:
· 2 adet tavuk göğsü
· 200 gr Akdeniz yeşilliği
· 6 adet çeri domates
· 80 gr. Gongonzola peyniri
· 20 gr balzamik sirke
· taze kekik
· zeytinyağı
· tuz- karabiber
· YAPILIŞI:
· Tavuk göğüslerini jülyen keselim.
· Yeteri kadar zeytinyağında tuz ve karabiber ile tatlandırarak kızartalım.
· Karıştırma kabında, balzamik sirke zeytinyağı, tuz ve karabiberi güzelce karıştıralım.
· İçine yeşillikleri parçalara ayırarak çeri domatesleri ikiye keserek ekleyelim
· İri parçalar halinde cevizi ve peyniri ilave edelim ve tüm salatayı karıştıralım
· Servis tabağına alalım ve üzerine kızarttığımız tavukları sıralayalım.
· AFİYET OLSUN
0 Komentar untuk "TAVUK, GORGONZOLA VE CEVİZ SALATASI"