SİRKENCEBÜN ŞERBETİ



SİRKENCEBÜN ŞERBETİ

Doors Akademi Arçelik Mutfağında AnavarzaBal etkinliğinde  Mevlevi Mutfağından  nefis Sirkencebün Şerbeti yaptık...
Sirkencübinin yemekten sonra bir bardak tüketilmesi halinde hazmı kolaylaştırdığı, yemekten önce tercih edildiğinde ise tokluk hissi vererek fazla yemek tüketilmesinin önüne geçilmesini sağladığı biliniyor.


·         MALZEMELER (2 kişilk)
·         Anavarza Çiçek Balı50 gr
·         Üzüm sirkesi 50 ml
·         Soğuk su 200 ml
·         2- 3 dal taze naneveya fesleğen
·         YAPILIŞI:
·         Bütün malzmeleri güzelce karıştırın ve soğuk servis yapın.
·         AFİYET OLSUN
0 Komentar untuk "SİRKENCEBÜN ŞERBETİ"

Back To Top