TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK





TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK
Bayat ekmekleri değerlendirmenin bir diğer leziz yolu... Kahvaltı veya çorbaların yanında tavsiye ederim...



·         MALZEMELER:
·         1 adet ince dilimlenmiş baget ekmek
·         1 yemek kaşığı tereyağı ( oda sıcaklığında)
·         3 yemek kaşığı zeytinyağı
·         2 diş sarımsak
·         Birer tutam maydanoz, taze kekik, dereotu
·        tuz
·         arzuya göre parmesan peyniri
·         YAPILIŞI:
·         Yeşillikleri ince kıyım doğrayın.
·         Bir kasenin içinde kıyılmış yeşillikler, tereyağı,zeytinyağı, ezilmiş sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırın.
·         Dilim ekmeklerin üzerine bu karışımdan sürün.
·         Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirin.
·         Sıcakken üzerine arzu ederseniz parmesan peyniri serpebilirsiniz.
·         AFİYET OLSUN

0 Komentar untuk "TAZE OTLU VE SARIMSAKLI EKMEK"

Back To Top