TAVUK, GORGONZOLA VE CEVİZ SALATASI



TAVUK, GORGONZOLA VE CEVİZ SALATASI
 Tavuk, yeşillikler peynir, ceviz ve sosla birleşince mükemmel bir lezzet ortaya çıkıyor...Tek başına bir öğün dahi olabilir...

·         MALZEMELER:
·         2 adet tavuk göğsü
·         200 gr Akdeniz yeşilliği
·         6 adet çeri domates
·         80 gr. Gongonzola peyniri
·         20 gr balzamik sirke
·         taze kekik
·         zeytinyağı
·         tuz- karabiber
·         YAPILIŞI:
·         Tavuk göğüslerini jülyen keselim.
·         Yeteri kadar zeytinyağında tuz ve karabiber ile tatlandırarak  kızartalım.
·         Karıştırma kabında, balzamik sirke zeytinyağı, tuz ve karabiberi güzelce karıştıralım.
·         İçine yeşillikleri parçalara ayırarak çeri domatesleri ikiye keserek ekleyelim
·         İri parçalar halinde cevizi ve peyniri ilave edelim ve tüm salatayı karıştıralım
·          Servis tabağına  alalım ve üzerine kızarttığımız  tavukları sıralayalım.
·          AFİYET OLSUN
0 Komentar untuk "TAVUK, GORGONZOLA VE CEVİZ SALATASI"

Back To Top