FRATELLI LA BUFALA AKBATI


Yurt dışı gezisine çıkarken " Eyvah ne yiyeceğiz" telaşı yaşanmayan nadir ülkelerden biridir, İTALYA. İşte damak tadımızın yabancılık çekmediği mutfaklardan biri olan İtalyan  Mutfağının başka ülkelerde olduğu gibi Türkiye de de önemli temsilcilerden biri :FRATELLI LA BUFALA AKBATI
 Ajandapr 'dan Serdar Karabatı'nın davetlisi olarak konuk olduğumuz bu nezih mekanın zarif sahibesi Mimar Fulya Ağaoğlu ' na, şefimiz Adem Kahraman ve ekibine bu güzel organizasyon için teşekkür ederiz.
Ben mekanın dekorasyonuna bayıldım, bunu sevgili Fulya hanımla paylaştım ve tebrik ettim. Sıcacık bir atmosfer yaratılmış. Girdiğiniz anda kendinizi evinizdeki gibi rahat hissediyorsunuz. Aslında mekanın her karesini fotoğraflayıp, sizlerle paylaşmak  isterdim. Fratelli la bufala  akbatı'yı tıklayıp çok daha ayrıntılı bilgi ve fotoğraflara ulaşmanızı tavsiye ederim.

AKBATI AVYM ESENYURT-BAHÇEŞEHİR, 34535 İstanbul
(0212) 500 3731





 BASINDA FRATELLI LA BUFALA AKBATI
BİRBİRİNDEN LEZİZ  TATLAR HAZIRLANIYOR VE ŞIK SUNUMLARI İLE MASAMIZDAKİ YERLERİNİ ALIYOR.
 ZUPPE DI PEPERONI ( KAPYA BİBER ÇORBASI )
  MİNESTRONE ( SEBZE ÇORBASI)
 LA BUFALATA (MOZARELA NAPOLİ USULÜ MEVSİM SEBZELERİ İLE )
 LA MOZATTA (BUFALA MOZARELA, KİRAZ DOMATES, KEKİK VE ROKA YAPRAKLARI İLE )

SALMONE AFFUMICATO ( FÜME NORVEÇ SOMON YEŞİL ELMA KAPARİ VE KREM PEYNİR İLE)
 CARPACCIO DI MANZO ( İNCE DİLİMLENMİŞ BONFİLE CARPACCIO ROKA PERMASAN VE BALZAMİC SOS İLE )
 INVOLTINI DI BIETOLE  :( ETLİ PAZI DOLMA KREMA VE LİMON SOS İLE )
 İTALYAN MUTFAĞI DEYİNCE İLK AKLA GELEN TATLARDAN PİZZAYI YAPMAYA BAŞLIYORUZ.
 ORİJİNAL PİZZA YAPIYORUM, ÇOK MUTLUYUM :)
PİZZAMIZ PİŞERKEN,  BİZLER DE  SABIRSIZLIKLA BU MÜTHİŞ  LEZZETİN  MASAMIZA GELMESİNİ BEKLİYORUZ :)
 MARGHARITA DOP ( DOMATES SOS MOZARELA, FESLEĞEN )
 FILETTO MANZO (BONFİLE, MEVSİM SEBZELERİ VE PATATES TAVA İLE )
 IL BARBEQUE ( IZGARA DANA ETİ KOMBİNASYONU BARBEQU SOS, FIRINLANMIŞ PATATES VE AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ İLE )
 TRE CEREME BRULE (ÜÇLÜ KREAM BRULE, DONDURMA İLE )
 PROFITEROL ( FRATELLİ ÖZEL ÇİKOLATA SOSU İLE )
 TİRAMİSU ( NAPOLİ USULÜ EKSPRESSO İLE TATLANDIRILMIŞ )
 Ben ( Selma Mollaoğlu), Ajda başaran ve Yağmur İpar.
Blogger arkaşlarımla
ŞIK SUNUMUYLA TÜRK KAHVEMİZ
VE KALİTELİ CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE  KEYİFLİ SAATLER GEÇİREBİLİRSİNİZ.
MEKANIN AKŞAM GÖRÜNÜŞÜ
YALNIZCA ÖĞLEN VE AKŞAM DEĞİL, BU MUHTEŞEM LEZZETLERE SABAH KAHVALTILARINDA DA ULAŞMAK MÜMKÜN.
 TEŞEKKÜRLER  FRATELLI LA BUFALA AKBATI, BİZLERİ BU GÜZEL LEZZETLERLE BULUŞTURDUĞUNUZ İÇİN.
0 Komentar untuk "FRATELLI LA BUFALA AKBATI"

Back To Top