CAFE DE PARİS SOSLU ANTRİKOT


 CAFE DE PARİS SOSLU ANTRİKOT
Tefal by Arda Türkmen serisi ile MSA (Mutfak Sanatları Akademisi)'n de ki workshopta  Tefal ürünleri ve Arda Türkmen' in reçeteleriyle  muhteşem lezzetler ortaya çıktı...


·         MALZEMELER:
·         400 gr.antrikot ( 200 gr.lık 2 dilim).
·         200 gr. tereyağı
·         70 gr. krema
·         50 gr. rokfor peyniri
·         3 gr. köri
·         3 gr. zerdeçal
·         3 gr. kimyon
·         2 diş sarımsak
·         6 dal ayıklanmış dereotu
·         15 gr. hardal
·         tuz- karabiber
·         zeytinyağı
·         YAPILIŞI:
·         Sarımsağı soyup,eziniz.dereotu ince kıyım doğrayınız.
·         Bir sos tavasına kremayı alalım.
·         İçine toz baharatlar, sarımsak, ve hardalla kaynatın.
·         Kısık ateşte  içerisine tereyağını ekleyip,sürekli karıştırarak eritiniz.
·         Rokfor peynirini elinizle ezerek kremaya ekleyiniz ve karıştırarak yediriniz.
·         Tuz ve karabiberle tatlandırınız.
·         Dereotunu ilave ediniz.
·         Antrikotları tuz ve karabiberle tatlandırınız.
·         Isıtılmış tavada az zeytinyağın da  etleri önlü arkalı pişiriniz.
·         ( Daha iyi pişmesini isterseniz,etleri mühürledikten sonra  önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına verebilirsiniz).
·         Pişen etleri servis tabağına alınız.
·         Sosu üzerine  gezdiriniz.
·         Sıcak servis yapınız.
·         AFİYET OLSUN





0 Komentar untuk "CAFE DE PARİS SOSLU ANTRİKOT"

Back To Top